03/05/13 08:57
(http://www.klassa.bg/)

Австралия търси кандидати за „най-добрите работни места в света”

Австралийското министерство на туризма поднови своята популярна кампания, предлагаща „най-добрите работни места в света”. Министерството търси желаещи да станат „главен отговорник по забавленията”, „майстор на вкуса” или „любител на приключенията в пустошта”, предаде АФП .
Маркетинговата кампания е насочена към младежите, които носят около 12 милиарда австралийски долара годишно на туризма и са около 26% от всички чуждестранни туристи в Австралия.
Подобна кампания имаше през 2009 година. Тогава британецът Бен Саутхол бе назначен за шест месеца за пазач на живописен остров.
Този път се предлагат шест работни места – всяко в различен австралийски щат и всяко със заплата от 100 000 австралийски долара за шест месеца. Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 30 години, като с по-големи шансове са граждани на страни, които могат да кандидатстват за работна виза в Австралия.
Позицията на „главен отговорник по забавленията” е в Нов Южен Уелс и предвижда кандидатът да стане ВИП в Сидни, да посещава и коментира различни фестивали и събития в „Туитър”.
„Майсторът на вкуса” ще трябва да обикаля ресторанти, винарни, пивоварни и питейни заведения в Западна Австралия, а любителят на приключенията ще трябва да открива най-добрите възможности за туристите в Северните територии.


















АФП

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване