03/05/13 13:12
(http://www.klassa.bg/)

“Игра на тронове” е подновен за четвърти сезон

Както феновете на Джордж Р. Р. Мартин знаят, крайно е нездравословно да спориш с Тивин Ланистър или пък с актьора Чарлз Данс, влязъл в ролята му за популярния сериал на HBO. Казано с други думи – ако Данс казва, че шоуто е подновено за четвърти сезон, значи това е чиста и свята истина, дори и костюмарите от HBO да си траят по въпроса.

"Започваме работата по четвъртия сезон”, казва Данс пред Den of Geek. "Още тази година. Получихме сценария доста рано, много по-рано отколкото повелява практиката на подобни сериали. Обикновено получаваш сценария за един епизод и можеш само да се надяваш следващият също да бъде добър. Докато тук сценариите за първите шест епизода от четвъртия сезон вече са готови и ще имаме много време за адекватна подготовка преди да започнат снимките.”

Предвид факта, че трети сезон на "Игра на тронове” ще обхване едва половината от третата книга от поредицата "Песен за огън и лед” и историята ще увисне в нищото, новината, че ни очаква четвърти сезон, не е особено изненадваща. 

Междувременно от HBO дразнят феновете, като разширяват малко последния трейлър с няколко допълнителни кадъра и ни подканват да чакаме нетърпеливо 31 март.



















Den of Geek

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване