03/05/13 17:28
(http://www.hsnovini.com/)

МВР: Ерол М. е убил Калин Георгиев

Харманлийските криминалисти са събрали достатъчно необходими данни, показващи че 36- годишния Ерол М. е извършил убийството на 23- годишния Калин Георгиев, информират от Областната дирекция на МВР. До това  становище се е стигнало след извършените разследващи процедури.

Жертвата Калин Георгиев бе откарана в неделя в 05:30 часа сутринта в спешното отделение на харманлийската болницата от приятеля си, който първоначално е твърдял, че го е открил в безпомощно състояние в центъра на селото. Дежурният лекар констатирал смъртта на младежа и подал сигнал в районното управление на полицията. От направената аутопсия е станало ясно, че жертвата е починала вследствие от задушаване, като преди смъртта са нанесени множество удари по тялото и главата. Претърсена е  къщата, стопанисвана от задържания Ерол и прилежащите към нея постройки в село Надежден. В гаража са открити 684 грама бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е отреагирало на амфетамин. От проведените беседи с Ерол е установено и мястото, където най-вероятно е настъпила смъртта на жертвата, а именно – микроязовир, намиращ се на 500 метра от харманлийското село Върбово.

На въпросното място полицейските служители са открили обувките и чорапите на Калин Георгиев. В неговата кръв медиците установяват и известно количество дрога. В колата на предполагаемия извършител са били открити дрехите на жертвата, завивки, както и следи от кръв. Криминалистите са разпитали и свидетели, видели двамата във фаталната вечер. Ерол е задържан с прокурорска мярка за 72 часа в следствения арест в Хасково, информират още от Областната дирекция на МВР. Работата по случая продължава.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване