03/05/13 09:26
(http://www.klassa.bg/)

Мегасблъсък! Един велик отбор ще отпадне още на осминафинал

Във вторник вечер целият футболен свят ще насочи вниманието си към стадион "Олд Трафорд". "Театъра на мечетите" е арена на битката между два велики отбора - Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид). За жалост единият от двата гранда ще трябва да напусне най-силния европейски клубен турнир Шампионската лига още на 1/8-финала.

Двата отбора оставиха всичко да се решава на реванша в Англия, след като преди две седмици на "Сантяго Бернабеу" завършиха при резултат 1:1. Фаворит няма, а феновете на футбола по цял свят очакват грандиозния сблъсък. Очакват и завръщането на мегазвездата Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд". Предпоставка за страхотен футбол е и фактът, че и Юнайтед и Реал се намират в отлична форма. Англичаните са в много добра серия и от началото на годината все още нямат загуба, докато испанците записаха две последователни победи в последните дни и то не над кой да е, а над Барселона. Във втория мач с каталунците старши треньорът на кралския клуб Жозе Моуриньо дори си позволи да остави Арбелоа, Кедира, Ди Мария, Йозил и Роналдо на резервната скамейка, за да са свежи за мача в Англия. Португалският специалист повика в групата за двубоя 24-ма футболисти, включително и капитана Икер Касияс, въпреки че вратарят няма да вземе участие в срещата. За Юнайтед под въпрос за мача е Фил Джоунс. Мениджърът сър Алекс Фъргюсън няма други проблеми и ще може да разчита на всичко най-добро за дербито с Реал.

Българските фенове на футбола ще могат да се насладят на зрелището Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид, избирайки bTV Action и онлайн платформата VOYO.BG. Двубоят е във вторник от 21:45ч. Студиото преди мача пък започва точно в 20:30.
















zonasport.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване