03/06/13 16:49
(http://www.klassa.bg/)

ISHTAR СЕ НАСЛАДИ НА ЕКЗОТИКА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ВЪВ ВИКТОРИЯ СПА!

Снощи  световната звезда ISHTAR пристигна на летище София директно от Приж. Директно от летището тя бе закарана в най-луксозния СПА център не само в България, но и в цяла Европа – Victoria SPA.Собственичката на центъраВиктория Кесаровска лично посрещна ISHTAR заедно със съпруга й Michel във Виктория СПА – хотел Принцес, София.

 

След като разгледаха спа центъра, спечелил второ място в Европа на световните спа номинации в Лондон преди седмица, ISHTAR,заедно със съпруга си ,се отдадоха на незабравими спа изкушения в екзотичния ВИП спа апартамент .

Ориенталски пилинг и Балийски масаж, последван от джакузи за двама с бутилка шампанскои екзотични плодове, бяха едни от малкото спа глезотии, на които известното семейство се наслади. И двамата специални гости бяха много развълнувани и релаксирани след пътуването и многобройните концерти в цял свят.

На излизане ISHTAR обеща при следващото сиидване в България на 13 април за концерта сив НДК отново да се поглези във ВикторияСпа.

Концертът на ISHTAR в София е на 13 април, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

Билети можете да намерите на Билетен център НДК, на касите на магазини Пикадили, Офис 1, Германос , бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.

 

АРТ БГ


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване