03/06/13 12:18
(http://www.hsnovini.com/)

В старческия дом честваха 8- ми март 2 дни преди празника

Възрастните хора от дома на Кенана бяха поздравени с песни от своите младини

Два дни преди 8- ми март своят празник отпразнуваха и жените от Домът за стари хора на Кенана. По този начин ръководството на центъра изрази уважението си към тях по случай най- женския ден в годината.

Близо 100 дами от старческия дом и филиала за слепи хора бяха поздравени с някои от най- популярните песни от своите младини. Мини концертът продължи повече от половин час, а в него освен групата за народни песни се включиха и по- млади изпълнители.

Днешният концерт не бе единствения подарък, който организира ръководството за възрастните хора. На самия 8- ми март пред тях концерт ще изнесат децата от танцов ансамбъл “Южняче”, ще се включат и някои от възрастните, живеещи в дома. От там заявиха с радост, че за всеки по- голям празник вече имат заявки от различните читалища в града, които желаят да отправят своя поздрав.  По време на днешния концерт изпълненията разчувстваха голяма част от публиката, които също пяха заедно с групата.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Хасково Новини

Публиката също пя с изпълнителите

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От дома подариха цветя на своите гости, които осъществиха концерта

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване