03/06/13 11:25
(http://www.klassa.bg/)

Моуриньо: Нямаше червен картон, Фъргюсън разбра какво ми беше на мен преди две години

Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо призна, че Луиш Нани не е заслужавал червения картон в мача с Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионската лига, който в голяма степен допринесе за класирането на испанския отбор. Треньорът на "белите" смята, че Нани не е трябвало да бъде изгонен, но подобни несправедливости са се случвали и преди.

"Според мен, по-добрият отбор загуби. Фъргюсън трябва да се чувства, както аз преди две години, когато Пепе бе изгонен в полуфинала на Шампионската лига срещу Барселона. Тогава червеният картон дойде след симулация, а сега след тежко единоборство, което обаче можеше да бъде разрешено и с жълт картон", коментира Моуриньо.

Той обаче недоволства от представянето на своите възпитаници и специално отличи вратаря Диего Лопес и влезлия като резерва Лука Модрич, реализирал изравнителния гол.

"Щастлив съм от класирането, но очаквах повече от моя отбор. Не изиграхме добър мач. Използвахме добре 10-те или 15 минути след червения картон и Лука Модрич промени мача, тъй като внесе динамика и въображение. Въпреки това с 10 души, те пак ни създадоха проблеми.

Когато твоят вратар е най-добрият играч в мача, при положение, че играещ 11 срещу 10, това означава, че не си контролирал мача, както желаеш", допълни португалецът.



















zonasport.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване