03/06/13 17:03
(http://www.klassa.bg/)

Рокерите се разграничиха от неделните протести в Пловдив

Областният управител Здравко Димитров се е срещнал с председателите на 6 мото клуба от Пловдив и региона, във връзка с разпространеното в медиите предупреждение, че над 500 рокери от града и областта ще се присъединят към обявения за неделя протест от представители на малкия и среден бизнес, съобщиха от пресцентъра на областната управа, предаде Радио Пловдив.

Всички те са се разграничили от призивите за протест, визиращ тяхното присъствие там, се казва в съобщението. Преди дни известният Атанас Червенков - Райфъла заяви, че бизнесмени и рокери ще протестират заедно в неделя срещу високите местни данъци и такси.

На срещата са присъствали председателят на мотоклуб „Бензин“ –Ангел Василев, мотоклуб “Хуните“ с председател Николай Шекерджиев, мотоклуб АНАРХИЯ – с председател Красимир Ягнин, мотоклуб „Блякстрайкърс“ – председател Веселин Тосев, мотоклуб „Хеброс“ –председател Христо Терзиев, мотоклуб „Фелоушип“ – председател Слави Генов.

Прави впечатление отсъствието на соченият за всеобщ лидер на мотобратството - Маленко Галев - Малено, водач на най-многобройния по думите му мотоклуб "Вагабонд". В изявление пред пловдивски медии самият той се заканва, че в неделя по обед неговите рокери ще се съберат на шумен протест в градинката на Гроздовия пазар. Там щели да паркират моторите си и ще се насочат пеша към общината, твърди Малено.


www.novini.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване