03/07/13 14:36
(http://www.klassa.bg/)

Главният прокурор: Няма нова вълна на отвличания

Отвличането на детето на Евелин Банев – Брендо не поставя началото на нова вълна на отвличания в страната, заяви пред журналисти в сряда главният прокурор Сотир Цацаров. Той не се съгласи и с твърденията, че след като правителството си е подало оставка, се е увеличила престъпността в страната. „Въпросът обаче е къде е детето?”, заяви главният прокурор и добави, че усилията на всички отговорни институции трябва да бъдат насочени към откриване на отвлечената Лара, а не върху конкретния мотив за отвличането.
„Не става въпрос за това дали е отвлечено детето на Брендо или на подсъдим, а това, че е отвлечено 10-годишно или 12-годишно дете. Отвлечено е по най-бруталния начин”, отбеляза Цацаров и направи връзка със стрелбата пред Съдебната палата срещу Златко Баретата. „Не казвам, че има връзка между двата случая, а че и двата са израз на брутално посегателство”, коментира още Цацаров. Той увери, че всеки час получава информация по разследването от МВР. Сотир Цацаров не отрече, че една от версиите за отвличането на детето на Евелин Банев – Брендо е именно опит за посегателство срешу самия Брендо.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване