03/07/13 12:59
(http://www.klassa.bg/)

Гугъл пусна детайлни панорамни снимки от България

Всеки българин ще може да разгледа родните си улици чрез панорамни изображения директно през услугата Street View, съобщиха от Google. Снимките бяха започнати от компанията през март миналата година.
Едно от условията бе лицата и номерата на автомобилите, попаднали в обхвата на камерите, да са замъглени. На този етап обаче все още се забелязват пропуски. В случай че познаете себе си и колата си на някоя снимките, винаги може да натиснете бутона „Подайте сигнал за проблем“, съветват колегите от списание „Обекти“.

Разглеждането на панорамните изображения става на адрес https://maps.google.com, където намирате адреса, който ви интересува. Премествате жълтото човече вляво с влачене на мишката към избраната от вас улица. Появява се панорамна снимка и посоки, които дават възможност да продължите виртуалната си разходка из избрания район.
Не закъсняха и първите реакции в социалните мрежи. „Видях колата си от един метър“, „Поразена съм, видях си къщата от една ръка разстояние.“, „Мисля, че видях баща ми на кафето пред блока“ са само част от коментарите във Фейсбук.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване