03/07/13 16:53
(http://www.hsnovini.com/)

Съдът остави Ерол в ареста

Съдът реши Ерол Мюмюн да остане под стража

Хасковските магистрати определиха задържането под стража като най- правилна мярка за неотклонение за  Ерол Мюмюн от харманлийското село Надежден, обвинен в убийство. Мярката бе гледана късно вчера от магистратите, които сметнаха, че тя е наложителна в предвид възможността задържания да се укрие или да извърши ново престъпление както и да въздейства върху свидетелите по делото.

36 – годишния Ерол Мюмюн бе задържан за убийството на 23- годишния Калин Георгиев. Припомняме, че харманлийските криминалисти събраха достатъчно данни, показващи Ерол като извършител на убийството.

Жертвата Калин Георгиев бе откарана в неделя сутринта в спешното отделение на харманлийската болницата именно от Ерол който първоначално е твърдял, че го е открил в безпомощно състояние в центъра на село Надежден. От направената аутопсия е станало ясно, че жертвата е починала вследствие от задушаване, като преди смъртта са нанесени множество удари по тялото и главата. В кръвта му бе открита дрога. Според разследващите Калин е пребит в къщата си в Надежден от Мюмюн. После бил откаран в безпомощно състояние до микроязовира край село Върбово. Във водоема полицаите са открили обувките и чорапите на жертвата. В колата на предполагаемия извършител са били открити дрехите на Калин, завивки, както и следи от кръв. Криминалистите са разпитали и свидетели, видели двамата във фаталната вечер.

От гаража на Ерол разследващите са иззели 684 грама амфетамин на прах. Задържаният е с чисто съдебно минало в пределите на България, но е лежал в турски затвор заради наркотици. Ако бъде доказано, че Ерол е извършител на убийството на Калин, подсъдимият може да получи присъда лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Наложената вчера мярка за неотклонение може да се обжалва в тридневен срок пред Апелативния съд в Пловдив.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване