03/08/13 17:34
(http://www.klassa.bg/)

Масова истерия при пристигането на Ким Чен Ун на границата между двете Кореи (ВИДЕО)

Севернокорейската държавна телевизия разпространи видеозапис от посещението на лидера на комунистическата държава Ким Чен Ун на остров Му, разположен непосредствено на фронтовата линия между Севера и Юга, съобщават световните агенции.

Записът показва крещящи от радост войници, които с вдигнати ръце заобикалят младия диктатор, облечен в дълго тъмно палто, а някои крият лицата си докато плачат. Същите войници в края на записа влизат с униформите си във водата, за да изпратят катера, с който си отива „слънцето на нацията”.

Разбира се в записа не липсва и задължителната за всеки политик, бил той диктатор или не, снимка с малко дете, които изразява признателността си към делото на севернокорейския лидер.

Видеото показва, още как Ким Чен Ун инспектира позициите на неговите войски на остров Му, превърнал се в арена на кървав военен сблъсък между Севера и Юга, в резултат на който загинаха четирима южнокорейски войници, а студеният конфликт между двете държави беше на крачка от необратима ескалация.

По-рано днес Пхенян обяви, че едностранно прекратява споразумението за ненападение със Сеул, действащо от 1991 г. Вчера Северна Корея предупреди САЩ, че си „запазва правото на превантивен ядрен удар”, ако американските действия срещу нея продължат да ескалират.

Видеото е осигурено от канала в "Ютюб" на британския ежедневник "Телеграф".
















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване