03/11/13 23:17
(http://news.zapernik.com/)

Ангел Найденов: Това е срамен финал за 41-ото НС. Трагично е, че ГЕРБ изобщо не осъзнават дълбочината на проблемите – бедността, безработицата, мизерията

“Парламентът живя далечен и различен живот от този на работодателите си – българските граждани. Това е уникално и досега никога не се е случвало с нито един парламент”, каза пред ПИК заместник-председателят на парламентарната група на Коалиция за България и депутат от Перник Ангел Найденов. Той определи последните седмици от работата на Народното събрание като работа в свят на кривите огледала на ГЕРБ.

“Вместо като за последно да се заеме с проблемите на хората и да се опита да реши поне част от тях, свързани високите сметки за ток и невъзможността на хората да ги платят, парламентарното мнозинство на ГЕРБ си сътвори съвсем различен дневен ред! При това напълно неадекватен. Като общото авиационно пространство на ЕС и Молдова и избягването на двойното данъчно облагане с Швейцария. Това са важни проблеми, но не са темите, които тревожат хората сега”, поясни Наденов.

ГЕРБ...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване