03/11/13 16:40
(http://www.hsnovini.com/)

Герасим Георгиев –Геро е новия носител на наградата “Любимец 13″

Новият носител на наградата на димитровградската публика

За седма поредна година общински драматичен театър „Апостол Карамитев” ще връчи превърналата се в традиция награда на димитровградската публика „Любимец 13”. Новият носител на приза за 2012-та година е актьорът Герасим Георгиев –Геро, обявиха днес от театъра.

Любимецът на димитровградската публика Герасим Георгиев –Геро заслужено получава наградата заради ролята си на Джон Смит от спектакъла “Между два стола”. Той е събрал оценка 6 от местната публика, която през годината гласува с анкетни карти за всички актьори, гостували с постановки на сцената на ОДТ. Статуетката “Любимец 13″ ще бъде връчена на Герасим Георгиев на 26 март от кметът на общината Иво Димов. В Димитровград Геро ще гостува с постановката “Кастинг за мъже” на Пловдивския драматичен театър, в която си партнира с Мария Сапунджиева.

През годините любимци на димитровградската публика станаха Валентин Танев, Ивайло Христов, Камен Донев, Христо Мутафчиев, Асен Блатечки и Калин Врачански.

Повече за номинацията вижте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване