03/12/13 12:56
(http://www.klassa.bg/)

„Екоравновесие” започва кампания за кастрация, чипиране и ваксиниране на дворни кучета

От 1 април „Екоравновесие” започва кампания, заедно със Столична община за обработване на дворни кучета - кастрация, чипиране, ваксиниране, паспорт. Това каза директорът на общинското предприятие „Екоравновесие” Манол Нейков на представяне на отчета на предприятието„От 1 април до 30 април кампанията стартира в район Нови Искър, май месец – в район „Връбница”, края на май месец – район „Надежда”, юни месец – Кремиковци, юли месец - район „Искър” и края на юли - началото на август – район ”Витоша”, посочи Нейков.
„Започваме срещи с районните кметове и кметовете на селата, за да им бъдат разяснени целите на програмата и на кастрацията. Идеята е кметовете да минат от врата на врата, тъй като те най-добре познават жителите и дворните кучета, и да агитират за предаването на кучетата за доброволна кастрация, чипиране и ваксиниране, паспорт и връщане по места”, посочи Нейков.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване