03/13/13 14:29
(http://www.klassa.bg/)

Марин Райков: Започвам работа веднага

Министър-председателят Марин Райков започва консултации с парламентарно представените политически сили във връзка със създаването на изборен борд. Райков съобщи това пред журналисти в Министерство на външните работи в сряда, при приемането на пости и на външен министър.

„Аз държа да започна работа веднага. Няма да се бавя. Още днес казах, и съм разпоредил, да се потърси контакт с ръководителя или - ръководството на втората по брой народни представители политическа сила в парламента, с която бих искал да обсъдя темата - по какъв начин те виждат предизвикателствата, свързани с предстоящите избори, по какъв начин виждат те създаването на изборен брод, по какъв начин бихме могли да очертаем няколкото кръга опции, свързани със структурата на подобен борд”, каза Райков, цитиран от „Фокус“. Ще бъдат обсъдени и механизмите за излъчване на участници в изборите.
„Разбира се, след това ще продължа тези консултации с други политически сили, които са парламентарно представени и са формирали групи в Народното събрание”, каза Райков. „Едно нещо мога да гарантирам – няма да се бавя. Самият факт, че започвам работа от първия ден би трябвало да бъде достатъчно ясно послание за намерението ми”, каза още той.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване