03/14/13 17:12
(http://www.hsnovini.com/)

Бурен вятър до 25 м/с вилня в Хасковско

Код оранжев за бурен вятър бе обявен днес в Хасковска област

Код оранжев за бурен вятър бе обявен днес в Хасковска област. В ранния следобед бяха отчетени стойности от 20 метра в секунда с пориви до 25 м/с, отчетоха от метеорологичната обсерватория.

Бурният вятър, който днес вилня из хасковско се определя от преминаващ Средиземноморски циклон с център южно от България. През следващото денонощие в страната ще настъпи рязка промяна на времето – ще преминава студен атмосферен фронт, който ще понижи температурите.

Още през нощта с усилване на вятъра от северозапад ще нахлува студен въздух. През първата половина от нощта в много райони ще вали дъжд, по преминаващия фронт ще се развият и гръмотевични бури, но до сутринта валежите в повечето места временно ще спрат и облачността ще се разкъса. Утре облачността ще е променлива. в източните райони ще има превалявания от дъжд, които с продължаващото понижение на температурите вечерта и през нощта срещу събота, ще преминават в сняг.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване