03/14/13 13:14
(http://www.klassa.bg/)

Единият от убийците на бременната Петя остава в ареста

Съдът остави в ареста Емил Азов, който е обвинен за убийството на бременната Петя Тодорова. Младата жена бе открита мъртва на 5 март в шахта в столичния кв. „Западен парк”. Азов помоли магистратите в четвъртък за по-лека мярка с аргумента, че няма да извърши ново престъпление и да се укрие, тъй като всички комшии го познавали. Момчето не е искало да убива Петя, а само да я сплаши, заяви адвокатката му Цветана Лахчева. Съдът обаче мотивира решението си с факта, че Емил Азов и Михаил Миков са направили пълни самопризнания за обстоятелствата, при които са убили младата жена. Освен това, Емил демонстрирал агресивно поведение и нежелание да спазва обществените норми. Криминалисти установиха, че 20-годишната Петя Тодорова е удряна с дървета, ритници, душена е, а по-късно била захвърлена жива в шахтата.
На 8 март Емил и Миков признаха пред магистратите, че искрено съжаляват за стореното. Двамата се запознали с Петя по интернет, имали и интимни отношения с нея. 19-годишният Емил тогава обясни, че бил афектиран заради нежеланата бременност на Петя и затова планирал убийството. Двамата ги грози минимална присъда от 15 години лишаване от свобода или доживотен затвор, без право на замяна.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване