03/14/13 13:51
(http://www.klassa.bg/)

Местан: Борисов трябва да продуцира политики, а не политически вицове

От един председател на партия, се очаква да продуцира политики, да отправя отговорни послания, а не - да произвежда политически вицове, защото някои от тях, освен смях, будят тревога за стабилността на държавата . Това заяви в четвъртък пред журналисти лидерът на ДПС Лютви Местан, цитиран от “Фокус”. Когато един министър-председател обвинява политик от ранга на г-н Доган в поръчителство, без да има данни за това, както става ясно от изявлението на главния прокурор, това са действия, насочени срещу конституционното устройство на страната, защото ерозират доверието в държавните институции, в държавните мъже. Защо тогава се учудваме, че има такива настроения срещу политическите партии, попита Местан. Изнесената информация от главния прокурор категорично уличава Бойко Борисов в тежка клевета, категоричен е Местан. Дали ще потърси правата си по съдебен ред, е право на набедения г-н Доган, отговори Местан на въпрос дали Бойко Борисов ще бъде съден за клевета.

В деня, в който се разпуска 41-вото Народно събрание, Централният съвет на ДПС започна процедурата по издигане, номиниране и утвърждаване на кандидатите за народни представители.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване