03/17/13 17:10
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Даниела Савеклиева са номинирани от всички 14 общински организации на ГЕРБ в Пиринско

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Даниела Савеклиева са номинирани от всички 14 общински организации на ГЕРБ в област Благоевград, съобщиха за Агенция "Фокус" участници в общинските събрания за номиниране на кандидат-депутатските листи. Областният лидер Даниела Савеклиева получи над 1000 гласа от съпартийците си в цялата област на проведените общински събрания за номиниране на кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ.
Общинският председател на Благоевград и вече бивш депутат Йордан Андонов има около 450 гласа в цялата област. В опит да провали събранието в Благоевград, Йордан Андонов разпоредил на своите поддръжници да напуснат след като гласуват за него и на практика в зала „Скаптопара”, където се проведе форумът, останали половината от делегатите. Запознати със случая членове на ГЕРБ са решили да сезират Изпълнителната комисия за действията на депутата Йордан Андонов, който стана национално известен с обстоятелството, че няма нито едно изказване от парламентарната трибуна.
Областният управител Костадин Хаджигаев е бил номиниран в едва четири общини и получи само около стотина гласа, по непотвърдена информация. Поради слабата подкрепа, Хаджигаев си е направил самоотвод на общинското събрание в Благоевград, коментираха присъстващи в залата.
Министрите от кабинета „Борисов” – Лиляна Павлова и Вежди Рашидов, са били сред номинираните от общински организации на ГЕРБ в Благоевградска област.
До този момент областният пресцентър не е потвърдил информацията.


















Агенция "Фокус"

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване