03/18/13 20:03
(http://www.klassa.bg/)

Велчев: Единственото, което ме крепи е вярата в Бойко Борисов

Единственото което ме крепи е вярата, че Бойко Борисов прави много и положителни неща. Това заяви пред БТВ бившият председател на на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Надали има премиер и кмет, който е направил толкова много. Ако имаше промяна и разочарование в мен сега щях да се откажа от политиката. Ако остана в политиката, ще остана именно заради Бойко Борисов, отсече Велчев.

Бившият премиер подаде оставка, защото имаше опасност от ескалация на напрежението. Обвиняваха ни, че Бойко Борисов управлява като деспот, вижте как една журналистка каза, че когато полицията отвърна на агресията, тя нарече това бой над народа, възмути се Велчев.

Той посочи като най-голям недостатък липсата на опит в управлението. Въпреки това съм благодарен за това, че работих в парламента, каза Велчев. Той припомни, че ГЕРБ са превеждали по 60 000 лв. за лечение на деца.

Поисках прошка от майка ми, брат ми и снаха ми, тъй като са по-големи от мен, каза Велчев. Той остро нападна и Любен Дилов -син, който призова по-възрастните да поискат прошка от младите. Ние го познаваме като син на Любен Дилов, какво баща му ли трябва да му поиска прошка, възмути се ексдепутатът.

Той препоръча да се погледне Гърция, където по-старото поколение зароби младите. Сега обаче трябва младото поколение в България просто да работи повече, препоръча Велчев. Ексдепутатът се върна и към специализацията си в Япония, където първо правили трезв разбор, а не прехвърляли вината към друг.

Прекалено бързо забравихме Р.Овч, да не говорим за Емилия Масларова, която направи ремонт на сграда за 19 млн. лв. а експертите казаха, че новата сграда струва 8 млн. лв. Не може сега да ни обвиняват, че сме партията, която изработва най-много лобистки закони. Той отхвърли и проучването на Института за модерна политика, според което има 58 подобни промени, сред които Закона за горите, производителите на ВЕИ. Ние заварихме силно завишени цени специално за производителите на зелена енергия, припомни бившият лидер на депутатите от ГЕРБ.


Copyright © CROSS Agency Ltd.www.cross.bg/1353098
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване