03/18/13 20:07
(http://www.klassa.bg/)

Проф. Константинов: Няма да гласувам нито за БСП, нито за ДПС

През последните седмици и от БСП многократно настояваха за смяната на шефа на Информационно обслужване. Днес от ДСБ също заявиха, че имат резерви към Михаил Константинов, но не се присъединиха към партиите, които настояват за отстраняването му. Тъмносините все пак настояват за проверка в "Информационно обслужване", което ще брои резултатите от вота на 12 май.

Самият проф. Константинов заяви пред БНТ, че никога не е допускал манипулации и че си върши работата перфектно.

"В една демократична държава един демократичен човек може да използва единствено и само демократични средства за постигане на политически цели. В този смисъл аз заявявам, че нямам никакво намерение да гласувам нито за БСП, нито за ДПС и по този начин ще им попреча да влязат във властта", обясни проф. Константинов.

На въпрос дали има причина да се иска смяната му и за нещо друго, освен тази негова позиция, той отговори: "Всеки може да иска каквото си поиска, ние живеем в свободна държава. Моята професионална дейност е кристална, ясна, никога през живота си не съм допускал лъжи и фалшификации."

Запитан дали очаква наистина да бъде сменен, проф. Констатинов категорично заяви: "Изобщо не ме интересува какво ще се случи. Аз си гледам работата и твърдя, че я гледам перфектно."


www.novini.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване