03/18/13 11:18
(http://news.zapernik.com/)

Разследване след читателски сигнал! Пияният ромски шофьор без книжка с над 16 глоби за 12700 лв.

В четвъртък сайта „За Перник” писа, по читателски сигнал, че в сряда, около 23:00, на ул. "Рашо Димитров" сив "Мерцедес" CLK, с видимо пиян шофьор щеше да отнесе перничанин. „Доста често го засичам, и до колкото знам той си кара винаги пиян и без книжка. Водачът който е ром явно се ползва с преференции в полицията, защото никой не го закача. Питам аджеба, ако ме удари този и ме пребие, какво следва? НИЩО нали? Хора пазете се номера е PK5230!!!

По повод читателски сигнал, получен на сайта “ZaPernik.com”, относно шофиране на автомобил “Мерцедес” с висока скорост, Ви уведомяваме, че резултатите от извършената проверка са следните:
Лекият автомобил е управляван от 48-годишният Т.Й. от гр. Перник. Справка в информационните фондове на ОДМВР – Перник показва, че мъжът е с отнето свидетелство за управление на МПС преди повече от 12 години. От тогава до настоящият момент Т.Й. е засичан многократно да...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване