03/19/13 07:39
(http://www.klassa.bg/)

Линдзи Вон и Тайгър Уудс съобщиха, че имат връзка

Известните американски спортисти – скиорката Линдзи Вон и състезателят по голф Тайгър Уудс, признаха, че имат връзка. Двамата спортисти направиха признанието на своите страници във „Фейсбук”, предаде ИТАР-ТАСС.
„Смятам, че това вече не е тайна, но искам да потвърдя, че се срещам с Тайгър Уудс. През последните няколко месеца нашите отношения от приятелство прераснаха в нещо повече и това ме прави много щастлива”, написа Вон на своята страница.
Подобно бе и съобщението на Уудс, който добави и няколко съвместни фотографии със скиорката.
Слуховете за това, че двамата спортисти са заедно се появиха през ноември миналата година, когато бяха забелязани заедно в австрийски ски курорт. Слуховете се засилиха, че като в началото на февруари Вон получи тежка травма по време на Световното първенство в Австрия, а Уудс изпрати за скиорката частния си самолет.
37-годишният Уудс беше женен за шведската манекенка Елин Нордегрен, с която се разведе през 2010 година, след като се разбра за многобройните му изневери. От брака си с шведката той има две деца.
28-годишната Вон бе омъжена в продължение на четири години за своя колега скиор Томас Вон. Двамата се разделиха през януари.

















ИТАР-ТАСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване