03/19/13 16:52
(http://www.hsnovini.com/)

Състезателите на “Бяла мечка” с призови места на първия кръг от отборното

От българската федерация са похвалили организацията на републиканското

В състезанието записаха участие представители на  тимове от цялата страна. Местния  клуб по вдигане на тежести „Бяла Мечка” бе представен от 4- ма щангисти при кадетите, една девойка и 5 състезатели при момчетата и момичетата.

Първо място при 94 кг. спечели Димчо Димчев, който в изхвърлянето постигна резултат от 82 кг. а при изтласкването 105. Мирослав Недялков в категория до 85 кг. в сбор от двете движения постигна 220 кг., с което записа второ място. Същото класиране след първия кръг на републиканското в своята категория има и Христо Сотиров. Втори за възрастта си станаха и Мария- Магдалена Кирева, и Антония Ангелова. Трето място при девойките до 58 кг. записа Лара Лозанова.

Хасковлии записаха още две 4- ти места на Василена Тодорова и Габриела Кирева, 5- то място на Илия Илиев и 8- мо на Тодор Райчев.

“Доволен съм от моите състезатели, много от тях са дебютанти и се явяват на първо състезание. Въпреки всичко се представиха отлично. От ръководството също похвалиха и организацията на състезанието, няма оплаквания, всичко е направено според изискванията за едно републиканско състезание”, коментира за Хасково Новини старши треньора на тима Живко Архондев.

През месец октомври ще се проведе втория кръг на републиканското отборно. Сборът от спечелените точки от двата кръга ще реши кой тим ще спечели титлата.

“Предстои ни участие на Държавен личен шампионат в Сливен. Надеждите са за поне 4- 5 медала”, коментира още Живко Архондев.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване