03/20/13 09:40
(http://www.klassa.bg/)

Боби Шоу и Шехеразада подготвят магически спектакъл на 4 април

На 4 април 2013 от 19 часа публиката в зала 3 на НДК ще бъде омагьосана от невероятния спектакъл Stars of the Magic по идея на известния маг Боби Шоу и Шехерезада – маг на годината 2012. Stars of the Magic e грандиозен магичен спектакъл, който се реализира за първи път в България със специалното участие на мега звезди на магичното изкуство и гости от чужбуна. В него зрителите ще имат възможността за пръв път да видят най-новите постижения в областта на модерната магия както и участието на млади изпълнители с особени и доказани умения в сферата на илюзионното изкуство. Stars of the Magic поставя началото на поредица от спектакли в Европа и Азия, които ще представят изключително високото ниво на българската магия по света. Към шоуто ще се включват изявени звезди в областта на магичното изкуство от всяка страна домакин.
Целта на проекта Stars of the Magic е да се представи българската и европейската магия в обединен спектакъл, който ще събере на магичната сцена невиждани до този момент трикове и илюзии в това велико и древно изкуство. Те ще бъдат демонстрирани от най-добрите илюзионисти на България и Европа, като прословутият Астор, Боби Шоу и Шехерезада – в живота баща и дъщеря, Mr. Gogo – един от малкото хора, който практикува ментализъм (жанр в илюзионното изкуство свързан с четене на мисли и свръхестествени неща), Грифони – председател на сръбския клуб на илюзионистите, Паоло – специален гост от Италия, Весо Шоу – комична магия и др. В спектакъла ще бъдат представени всички жанрове на магичното изкуство (фокуси, илюзии, манипулации, ментална магия, close up). Stars of the Magic се организира с любезната подкрепа на съюза на илюзионистите в България.
Примиерата на спектакъла бележи и двоен юбилей на вечно младия маг и актьор Боби Шоу - неговата 50 годишнина и 30 години на професионалната сцена на илюзионното изкуство.
Билети за спектакъла може да откриете на касата на билетния център на НДК и в мрежата на www.eventim.bg.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване