03/20/13 13:44
(http://www.klassa.bg/)

Райков е взел решение за шефа на „Информационно обслужване“


Служебният премиер Марин Райков обяви в сряда, че е взел решение относно председателя на директорския борд на "Информационно обслужване" Михаил Константинов и че това решение се очертава от направените до момента коментари от страна на партийни лидери относно поста на Константинов.

Решението ще стане ясно след 26-ти март, когато приключва срокът за предлагане на кандидати в процедурата по избор на преброител, обясни премиерът.

„Аз лично като министър-председател нямам никакви основания и не поставям под въпрос нито професионалното достойнство на проф. Константинов, нито неговия морален интегритет. Всички хипотези, че той би могъл да толерира манипулации при преброяването, за мен са очевидно неуместни. Проф. Константинов е човек с изключителни качества и той заслужава не само моето, но и вашето уважение", обясни Райков.

„На второ място бих искал да кажа, че изборът за преброител е регламентиран по един определен начин. Предстои да бъде проведен конкурс и до 26 март очакваме да бъдат внесени кандидатурите на евентуалните кандидати. Да, аз съм взел решение, но това решение ще оповестя тогава, когато приключи процедурата за избор на преброител", добави премиерът.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване