03/20/13 15:47
(http://www.hsnovini.com/)

Ретро рейсинг и автородео за старта на новия сезон организира Картинг писта- Хасково

Снимка: архив от първото автородео в Хасково, което се проведе в края на миналата година

Със станалия вече традиционен ретро рейсинг Картинг писта- „Хасково” ще открие новия си сезон тази събота. За любителите на екстремните преживявания домакините на събитието са подготвили и второто издание на зрелищно автородео.

Надпреварата с ретро автомобилите се организира за 7- ми пореден път на местната картинг писта. Всяка година в нея се включват ценители от цялата страна.

“Имаме заявки от София, Пловдив, Варна и Стара Загора, това са може би най- силните ретро клубове в България. Ще дойдат да ни уважат. До 13:00 часа ще пристигат хора от цялата страна. На плаца ще се подреждат автомобилите в изложбена част, след което на самата писта част от тях ще направят няколко елемента като тайм атак, майсторско управление”, коментира за Хасково Новини управителят на картинг пистата Иван Бакърджиев.

След демонстрацията предстои и останалата част от автомобилното шоу. След първото издание на местна почва на зрелищното автородео, което зарадва хасковлии миналата година на рождения ден на БМВ клуба, сега отново коли пристигнали директно от автоморгите ще се състезават до последния оцелял.

“Минимум 12 автомобила ще вземат участие, все още в интерес на истината набираме желаещи да се включат. До петък всеки, който реши може да се запише и да му осигурим кола”, допълни още Иван Бакърджиев.

Старта на родеото е в 15:00 часа.  Колите са разпределени в няколко серии. Победител е този, чиято кола остане в движение до последно.

Хасково Новини

За пореден път авто шоу на картинг писта – Хасково

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване