03/21/13 09:31
(http://www.klassa.bg/)

Как избираме облеклото и аксесоарите си по време на полет?

Изборът на облекло за полет може да бъде истинско предизвикателство. Пътниците трябва да вземат под внимание детекторите за метал, честото сваляне и слагане на обувките, температурните разлики и спонтанното желание за дрямка по време на пътуването. Има много начини, по които пътниците могат да изглеждат стилно и да се чувстват комфортно в самолета и едно интересно проучване на British Airways показва най-често срещаните модни тенденции сред техните пътници.
Проучването показва любопитният факт, че повече от 50 процента от европейците, участвали в анкетата посочват слънчевите очила, като първото нещо, което поставят в куфара си, когато се подготвят за полет.
Костюмът, вратовръзката и високите токчета също са често предпочитани от клиентите на авиокомпанията, като 35 процента от руснаците дори купуват тоалет специално за полета.
Прическата преди полет е задължителна за 99 процента от германките, а 19 процента или всяка пета жена предпочита високите токчета по време на полет.
Мъжката част от пътниците от Турция смятат, че шапката е задължителния аксеосар докато са на борда на самолета, а 38 процента от руските джентълмени се обличат специално, за да привличат женските погледи, на фона на само 5 процента от хърватите, които биха го направили.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване