03/23/13 20:20
(http://www.hsnovini.com/)

Отборът на автото най- добър в южна България

Хасковската ПГ по транспорт спечели наградата за комплексно отборно представяне в регионалното състезание „Най- добър млад автомонтьор и водач на МПС”, което се проведе в областния град. Домакините грабнаха наградата в борба с още 9 отбора от Южна България.

Отличието хасковлии спечелиха в съревнование с тимове от Пловдив, Кърджали, Крумовград, Карлово, Пазарджик, Смолян и Виноградец. Състезанието се проведе в рамките на два дни, като в първия учениците трябваше да показват теоретични знания в тестове за автомонтьор и водач на моторно превозно средство. В рамките на втория етап учениците показваха и практически какво са научили по време на часовете. Те демонстрираха и шофьорски умения на полигона.

Максималният брой точки, който можеше да бъде натрупан бе 165. В крайна сметка домакините се представиха най- добре и спечелиха отборната надпревара. С индивидуалните отличия за най- добър млад автомонтьор бе награден Халед Хамун от ПГ по механоелектротехника в Пазарджик, а втори бе представителят на домакините Хасан Хюсеин Чауш. Николай Сотиров от ПГ по Транспорт в Пловдив грабна индивидуалната награда за водач на МПС. В тази дисциплина също хасковлия бе на предна позиция. Това бе Иван Георгиев, който получи второто място.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг в понеделник.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване