03/24/13 18:02
(http://www.klassa.bg/)

Конференция за способностите на НАТО за управление на кризи

Международна конференция по изграждане на Център за изследване, изграждане и усъвършенстване на способностите на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия в България ще се проведе на 25 март в София, съобщиха от МО.

Тя ще бъде открита от заместник-началника на отбраната контраадмирал Георги Георгиев. По време на втория работен форум ще бъдат обсъдени меморандумите за разбирателство по отношение на функционалните връзки, изграждането, администрирането и оперативната дейност на Центъра, правните аспекти и програмата за бъдещата му дейност, и ще бъде съгласуван окончателният вариант на концепцията на структурата.
В международната конференция ще участват над 60 души, представители на страните-членки на НАТО, от Съюзното командване по трансформациите на НАТО, от центровете за подготовка на Алианса, от Европейското командване на САЩ, както и представители на неправителствени организации.














БГНЕС


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване