03/28/13 11:58
(http://www.klassa.bg/)

ВСС награди магистратите Гроздан Илиев и Радка Петрова

На редовното заседание в четвъртък, магистратите от Висшия съдебен съвет връчиха отличия „Личен почетен знак” и „Служебна благодарност и грамота ” на магистратите Гроздан Илиев и Радка Петрова. На заседанието бяха изслушани Чавдар Александров Костов – съдия в Софийски районен съд и Весела Трайкова Живкова - Офицерска – съдия в Районен съд - Оряхово във връзка с постъпили възражения срещу изготвени от тях оценки на основание чл. 205, ал. 2 от Закона за съдебната власт. Възраженията им бяха приети.
Магистратите гласуваха с комплексна оценка „добра” решения по предложение на административния ръководител на Районен съд - Бургас за придобиване статут на несменяемост на Иван Георгиев Дечев – съдия в Районен съд - Бургас и предложение на административния ръководител на Районен съд - Бяла за придобиване статут на несменяемост на Ъшъл Лютфи Ириева – съдия в Районен съд - Бяла. Проектите са внесени от Комисията по предложенията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване