03/28/13 07:10
(http://www.klassa.bg/)

Крис Норман се влюби в България

Голям фурор създаде турнето на CHRIS NORMAN в България. Публиката и във Велико Търново, и в София беше през цялото време на крака пред сцената. Фенове от всякаква възраст танцуваха и пееха с легендарната рок звезда. Фен клубове от цял свят се бяха събрали след концерта за снимки с CHRIS NORMAN и бенда. Звездата не отказа автограф на никой.

Музиката на CHRIS говори за любовта в много нейни аспекти, а и самият той е изпълнен с обич към пеенето, публиката и към различните места, до които достига неговата музика. Именно тази обич подтикна рок легендата да стане съпричастен към националната кампания за възстановяване на манастир Патлейна, Велики Преслав, след като етно-поп звездата ISHTAR потвърди участието си в същата кампания преди концертите си на 12 април във Велико Търново и на 13 април в София. Концертът на CHRIS NORMAN се превърна не само в гореща емоция за публиката, но и в един искрен подарък за България.
Националната кампания за възстановяване на манастир Патлейна става не само кампания на българите, а кампания на звездите и хора от всички краища на света.
Национална кампания на Варненска и Великопреславска Света Митрополия:
ЦКБ АД
BG42CECB979050C7475400
BIC Code: CECBBGSF
Контакт: Отец Николай
GSM: 0888 986 935

Официален сайт: http://www.manastirpatleina.djokodonev.com/

Фейсбук страница: http://www.facebook.com/manastir.patleina?fref=ts
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване