03/28/13 21:16
(http://www.klassa.bg/)

Побеснял куриер: Знаете ли кога ще ми сложите скоба в Пловдив (снимки)



Куриер с автомобил с пловдивска регистрация влезе днес в стълкновение със служители на "Център за градска мобилност" в София.

Пловдивчанинът първоначално заплати необходимата сума за освобождаване на скобата, поставена на служебната му кола от хора на поделение "Паркиране и мобилност". В същото време обаче реши словесно да захапе "Градска мобилност" с думите "Знаете ли кога ще ми сложите скоба в Пловдив", а в отговор получи "А искаш ли втора да ти сложим". По думите на очевидци в този момент куриерът побеснял, издърпал техническото средство за задържане от ръцете на служителите и го захвърлил на улицата. Паралелно с това пораздърпал и униформите на хората от поделение "Паркиране и мобилност". Бързата поява и намеса на униформени служители на реда предотврати евентуална саморазправа между куриера и служителите на "Център за градска мобилност". Екшънът се случи около 15 часа на пресечката на улиците "Борис I" и "Цар Симеон", съобщава "Булфото".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване