03/29/13 21:24
(http://www.klassa.bg/)

Умберто Тоци, Тото Котуньо и Ал Бано ще вечерят в ресторант "Карузо" на 15 април

Броени дни остават до съвместния концерт на „ звездното трио“ Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци със Софийска филхармония в София, 16 април, зала 1 на НДК.
Все още могат да бъдат закупени места(мрежитe Eventim.bg и на касите на билетен център НДК) във ВИП зоната( оркестрина) на цена от 250 лв., включваща: седящо място на страхотното афтър парти, което ще се заформи веднага след края на концерта в артистичната и предпочитана дестинация сред столичния елит, София лайв клуб ,който ще посрещне многобройните почитатели на звездите за тематична „Италианска вечер“ . Танци, снимки, автографи, впечатления и много емоции очакват присъстващите.
Само преди седмица, Тото Кутуньо беше удостоен с наградата „ Мъж на годината“, връчена му лично от президента на Украйна. Той сподели, че е един от най-вълнуващите моменти в цялата му кариера.
За тези, които вече са си закупили билети за концерта, както и за всички желаещи да присъстват, срещу сумата от 30 лв. на предварителна продажба ще бъде осигурен достъп в клуба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, пропуските ще са по 40 лева.
Като реверанс към „ кралете на поп музиката“ и почитателите им , официалното представителство на Област Сицилия в България Каза Сичилия , които са престижна витрина за промотиране на култура и бизнес възможности, любезно предоставиха подбрана селекция червени вина, Cabernet Sauvignon I Cabernet Sauvignion- Merlot, произведени в област Трапани, на чийто вкусови и ароматни качества, гостите на афтър- партито ще могат да се насладят.
Многокатрните носители на Гран-при от Сан Ремо ще излязат на сцената точно в 19.00ч., и няколко часа публиката в залата ще стане свидетел на истински празник, накрая един грандиозен финал с българска песен.
За комфорта на звездите на италианската музика вносителят на Ауди за България , фирма „Порше БГ” ще осигури луксозен превоз с марката Ауди А8 , А6 и SUV модела на Q7 . По време на престоя си в България Ал Бано ще се вози във флагмана на продуктовата гама на марката Ауди А8, 4.2 TDI.

За вечерята им на 15- ти април в ресторант "Карузо" главният готвач Леонардо Аморузо, специалист по подбор на вина, човек с неспокойна душа, вечно търсещ и пътуващ, оставящ след себе си усмивки на всеки континент, със заразителен ентусиазъм и присъствие ще подготви специално меню посветено на тримата артисти и най-вече на три от техните най-известни песни, посвещавайки имената им на някои от предястията, които ще бъдат сервирани, а именно: Gloria (Умберто Тоци), Emozioni (Тото Кутуньо), Nel sole (Ал Бано). Пастата приготвена със специални сосове ще бъде комплимент към прекрасните изпълнения на артистите и италианската кулинарна култура.
Очаква ги още една незабравима италианска вечер на българска земя!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване