03/29/13 18:58
(http://www.klassa.bg/)

Що е то Outlook Festival?

Феновете на bass музиката много добре знаят що е то Outlook Festival и най-вероятно вече от известно време точат лиги пред постера на тазгодишното издание на фестивала. За всички останали: Outlook Festival е най-големият фестивал за bass музика в Европа и тази година на неговите сцени ще се вихрят артисти като Mos Def, Anthony B, Bonobo, Gentleman's Dub Club, Андрея Триана, Artful Dodger, Citizen, Quest и много, много други артисти на водещи лейбъли, като Critical, Dispatch, Exit и Metalheadz (виж тук).

На 6 април в клуб Mixtape 5 (София) родните drum&bass фенове ще могат да подгреят отрано фестивала (който е от 29 август до 2 септември) на тематично Outlook Launch Party. Двама от посетителите на партито ще могат да спечелят билети за самия Outlook Festival 2013!!!

За партито, посветено на Outlook Festival, у нас пристигат едни от най-ярките артисти от Dispatch Recordings - ANT TC1, SURVIVALи MC JC.

Ant TC1 е главното действащо лице зад лейбъла Dispatch Recordings, основан през 2001г. заедно с Hidden Agenda. Продукцията на Ant включва колаборации със Survival, Break, Octane & DLR , Marcus Intalex, Commix, AI, Chris SU, Zero T, Cern, Dabs, Skeptical, Dub Phizix, Spinline и още много други.

SURVIVAL е високо ценен артист от тази сцена – истински "архитект на жанра“. Създател е на богат каталог с музика за Dispatch, Symmetry, Critical, Exit и Shogun. Издава и поредица от солови и съвместни проекти със Silent Witness, Alix Perez и Octane и DLR, а също и за собствения си лейбъл - Audio Tactics.

Наскоро MC JC се присъедини към екипа на Outlook като част от главните MC-та на фестивала. Той е и едно от основните MC-та на лейбъла Dispatch Recordings, като през 2012г. закрива фестивала на главната сцена заедно с Ant TC1 и Icicle.

Заедно с гостите, зад пулта ще се качат и момчетата от Future Sounds of Sofia – Smartech, Presize и Phirah. Cетовете им ще бъдат допълнени от нежния глас на Iustina. Следвайки мотото “Visual and Vocal Drum and Bass”, FSS се стремят да поднасят нов тип изживяване на любителите на лекия, но дълбок, изчистен и мелодичен drum&bass и близките му подстилове.

Входът за събитието е 15 лева.















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване