03/31/13 14:03
(http://www.klassa.bg/)

Костов обяви, че знае как да изведе страната от кризата

ДСБ за разлика от ГЕРБ знае как да изведе бързо и лесно България от дълбините на кризата. Това заяви председателят на партията и бивш премиер Иван Костов пред bTV.

Имаме опит, досега сме извеждали страната от 2 кризи – след Луканов и след Виденов – изтъкна Костов. Той припомни, че преди двата провала на тогавашните правителства също имаше сериозна политическа нестабилност и протести и „затова как става извеждането ми е ясно, знам и колко са нервни политиците, които слизат от власт”. По думите на Иван Костов посланието на ДСБ е просто – не сме предизвиквали криза досега, но пък можем да кажем как лесно може да излезе България от тази криза.

Костов упрекна Станишев, че му е откраднал ползите от искането Борисов да подаде оставка.

Ние от ДСБ първи заявихме, че Бойко Борисов трябва да си подаде оставката, а Сергей Станишев взе от нас тази теза и сега му е основна в кампанията, посочи Костов. След което направи заключение, че случилото се показва колко Станишев е неискрен в поведението си.

Помолен да коментира скандала с подслушването на политици и бизнесмени, Иван Костов посочи, че „това са характеристики на нашите политически кризи - тези, които не знаят как да изведат страната, използват други средства, за да си гарантират властта”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване