04/02/13 13:54
(http://www.klassa.bg/)

Велик Занчев стана председател на Съвета на директорите на БДЖ

Първото заседание на новите членове на Съвета на директорите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД бе проведено във вторник, съобщиха от компанията.
Съветът на директорите избра за свой председател Велик Занчев, а за заместник-председател Николай Найденов. За изпълнителен директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД беше избран Чавдар Трендафилов.
Голяма част от професионалната кариера на Чавдар Трендафилов е преминала в системата на железниците. Завършил е специалност "Експлоатация и ремонт на подвижен железопътен състав" във Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков".
Новият председател на Съвета на директорите и бивш изпълнителен директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД, Велик Занчев, е финансист. Завършил е специалност "Финанси" в УНСС – гр. София. През годините е заемал редица ръководни длъжности като финансов мениджър и търговски директор в различни компании. Велик Занчев започва кариерата си в "Холдинг БДЖ" ЕАД през 2010 г., когато е назначен за директор на Дирекция "Корпоративни дейности".
Заместник-председателят на Съвета на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД, Николай Найденов, е юрист. Завършил е юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и факултет "Полиция" към Академията на МВР. Николай Найденов е започнал своята кариера в Министерство на правосъдието. През годините е работил в Министерство на вътрешните работи, "Информационно обслужване" АД, както и в частния сектор

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване