04/02/13 16:41
(http://www.hsnovini.com/)

КРИБ връчи отличия на 30 водещи фирми в региона

3 водещи фирми номинира община Димитровград

За първи път награди за „Социално отговорна компания-партньор на община за 2012 година ” връчи днес на официална церемония Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) на територията на област Хасково. 30 водещи фирми от 6 общини в региона бяха отличени с грамоти.

Номинациите за наградите направиха общините Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Тополовград и Ивайловград, след отправена покана от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Церемонията откри регионалния председател на конфедерацията Стефан Димитров.

“Сигурен съм, че  номинациите, които днес са направени от общините са фирмите, които заслужават. Зная, че КРИБ е една от организациите, които смята, че на първо място в нашата държава е важен бизнеса. За да има държава, за да има устои – трябва да има и бизнес. Вярвам, че в следващите години, както и досега КРИБ е работила в посока да защитава бизнеса”, сподели Стефан Димитров.

Отличие получиха 8 водещи фирми, номинирани от община Хасково

На церемонията бе и заместник председателя на КРИБ Петър Кънев, който също приветства официалните гости на церемонията. “Това, което изгубихме последните няколко години беше  баланса между фискална стабилност и работни места.  Хората, които днес ще получат награди са точно тези, които ги заслужават, защото точно те разкриват работни места. Поминъкът идва не от политическите партии, а  от всички нас,  тези които редовно плащат заплатите на своите служители и работници и имат своята социална отговорност”, заяви Кънев.

Наградите връчи заместник председателят на конфедерацията Петър Кънев. Най-много- 8 са фирмите, посочени от община Хасково. Своите отличия получиха управителите на „ПИМ” ООД;  „Водно строителство”АД; „Европът”ООД; „Каменица АД – пивоварна АСТИКА; Флеар ЕООД; Тимс ЕООД; Дерони ООД и Клас 95 ООД. Заместник-кмета на община Хасково Минко Ангелов приветства инициативата на  конфедерацията. Той благодари и на отличените фирми. Приветствие отправи и управителя на „Водно строителство” АД Анушка Вальова.

Церемонията откри регионалният председател на КРИБ Стефан Димитров

3 компании номинира община Димитровград. Сред отличените са НЕОХИМ АД; ТИ ВИ ГРУП ООД и акционерно дружество Каолин. 3 са и номинациите на община Симеоновград. 7 са излъчените от община Тополовград фирми, по 4 от общините Харманли и Ивайловград.

Целта на наградата е да повиши и популяризира усилията на фирмите, които развиват дейността си на територията на общините от областта, да представи на обществеността най-добрите практики за корпоративна социална отговорност и подкрепа на обществения интерес.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Приветствие отправи и заместник председателят на КРИБ Петър Кънев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Церемонията уважиха фирми от 6 общини, кметове и заместниците им

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване