04/03/13 14:22
(http://www.hsnovini.com/)

“България на гражданите” с готова листа за хасковския избирателен район

Със 16 кандидати ще атакуват 8- те места в 29- ти многомандатен район Хасково от Сдружение „България на гражданите”. Това заяви днес в областния град, водачът на местната листа Иван Стамболов. Сред кандидатите има представители от всички общини в областта. Според Стамболов реалните мандати, които могат да се спечелят на този етап са два.

Всеки от 16- те кандидати е с високо образование като по- голяма част от тях са от общинските структури, стана ясно на пресконференцията днес. Освен водачът на листата Иван Стамболов, сред тях има 4- ма кандидати от хасковска, 3- ма от свиленградска и по един от останалите 8 общини в региона.

“По- голяма част от тях са още от създаването на сдружението и ще се борим колкото може повече от тях да влязат в рамките на тези 8 мандата в Хасково”, заяви Иван Стамболов.

Напълно реално било вкарването на поне двама души от местната листа в Парламента. Стамболов допълни, че подборът е направен от областния координатор Деян Бояджиев, на базата на контакти и подробни проучвания. Стамболов съобщи, че утре предстои на Национален съвет  да бъдат гласувани листите, но личните му очаквания са на местно ниво да няма промени. В заключение Стамболов заяви, че е важно да има висока активност на предстоящите парламентарни избори.

Подробности в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване