04/03/13 09:31
(http://www.hsnovini.com/)

Крадат кабели, ток и джанти

снимка: архив

В РУП-Харманли вчера е получен сигнал за кражба на телефонен кабел до с. Славяново. При извършен оглед на местопроизшествието е установена липса на 35 метра многожилен съобщителен кабел собственост на “БТК “. По случая е образувано досъдебно производство.

От частен дом в с.Лозен, община Любимец е извършена кражба на 160 митро двумостов гумиран кабел от оранжерия в частен дом. Откраднат е и 60 метра двумостов гумиран кабел от селскостопанска постройка в друг частен дом в същото село. По случаите са образувани досъдебни производства.

22-годишен хасковлия е сигнализирал в полицията, че през нощта на 1 срещу 2 април чрез демонтиране с техническо средство, е извършена кражба на 4 джанти с гумите от лекия му автомобил ”БМВ”. По случая е образувано досъдебно производство.

В с. Върбица, община Димитровград на главен път Е-80 е констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. От извършен оглед е установено, че от ел. табло, разположено срещу хранителен магазин, посредством размяна на медни проводници, е създадено условие за непълно отчитане на ел. енергия. По случая е образувано досъдебно производство.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване