04/03/13 09:47
(http://www.hsnovini.com/)

Спортните клубове от Хасково с отчет пред общината

снимка: архив

Във връзка с предоставянето на средства от бюджета на общината, председателите на Управителните съвети трябва да представят справка за актуалното състояние на спортните си клубове, базата, в която развиват дейност и утвърден спортен календар. В отчетите трябва да бъдат включени още удостоверения, протоколи и грамоти, доказващи класиране до ІІІ място на държавно и балканско първенство, до VІ място на европейско и VІІІ място на световно първенство през 2012г.

Местните клубове трябва да отчетат и броя на спортните си специалисти, назначени на трудов или граждански договор, броя на занимаващите се със спорт в клуба (деца, юноши и девойки, мъже и жени, картотекирани и некартотекирани) и график за извършване на тренировъчна дейност.
Сред необходимите документи са и данъчна декларация за 2012г., удостоверение от Министерство на правосъдието за вписване в Централния регистър на ЮЛНЦ за осъществяване на общественополезна дейност и проектобюджет на спортния клуб за 2013г.
Информацията трябва да бъде представена до 15 април в дирекция „Младежки дейности и спорт” на местната администрация.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване