04/04/13 12:27
(http://www.klassa.bg/)

Heineken® приканва футболните фенове да спечелят място на финала на УЕФА Шампионска Лига

Докато някои от най-добрите отбори в света мерят сили на четвърт финалите на УЕФА Шампионска лига, Heineken® лансира нова рекламна кампания в подкрепа на платформата Road to the Final. Новата реклама демонстрира как с въображение и изобретателност човек може да стане част от най-престижното клубно футболно събитие – самия Финал.

Кампанията, която стартира на глобално ниво, е най-новия елемент от интегираната кампания на марката – “Road to The Final” (Път към финала), която отбелязва седмата поредна година на спонсорство на УЕФА Шампионска лига.

Рекламата разказва за един късметлия, който получава билет за финала на УЕФА Шампионска лига. Единственият проблем  е, че той се намира на другия край на света и трябва да влезе в надпревара с времето, за да успее за мача. Чрез въображение и изобретателност той успява да преодолее всяка пречка по пътя си и да бъде възнаграден с най-голямата футболна награда: място на Уембли до самото игрище и то точно преди началото на мача!

Чрез кампанията “Road to the Final”, Heineken® привлича феновете си с редица активности: от промоцията със страхотни награди под капачките и кеновете до предизвикателствата в социалните медии.

Феновете на марката във Facebook могат да играят флипер с елементи от рекламата. Играчите имат възможността да се състезават помежду си, както и срещу лицата на кампанията, в това число и четирикратния носител на титлата на УЕФА Шампионска лига Кларънс Зеедорф. За полуфинала ревностните фенове ще имат възможността да си общуват със Зеедорф в Twitter – най-изобретателните ще получат награди за техните оригинални отговори на предизвикателствата, които им се отправят.

В разгара на кампанията “Road to The Final” (Път към финала), Heineken® ще възнагради фенове за тяхното вдъхновяващо и изобретателно поведение, като им предложи билети за финала на УЕФА Шампионска лига на Уембли и за специално звездно ВИП събитие в Ибиса по случай финала. Повече от 250 щастливи фена от цял свят ще имат шанса да изживеят комбинация от футбол и музика в световната столица на забавлението и нощния живот.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване