04/04/13 13:39
(http://www.klassa.bg/)

Официално награждаване на победителите в детския конкурс за рисунка и есе на тема 'Вярвам в теб'

На 05 април /петък/ в 12 ч.  в Мраморното фоайе на НДК ще се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в детския конкурс за рисунка и есе на тема „Вярвам в теб!“.  Двайсет и петимата победители бяха избрани сред стотици участници от седемчленно жури. Работата на младите таланти оценяваха Ставри Калинов, Славчо Пеев, Любен Дилов-син, Милена Златкова, Йоана Драгнева, Цвета Кирилова и Христина Стоянова. Всички спечелили ще получат медал и грамота, както и много подаръци.

Събитието е част от поредицата инициативи на „Сдружение Азбукари“, чиято цел е събирането на средства за изграждането на първата в България комбинираната, обществена  детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности.  Предвижда се откриването й да сложи началото на второто издание на детския фестивал „Вярвам в теб!”, който тази година ще се проведе на Празника на детето - 1 юни и Деня на Ботев - 2 юни в Южния парк в София. За втора поредна година ще бъде дадена възможност на децата да покажат своите артистични и спортни таланти, като входът ще бъде напълно свободен.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване