04/05/13 15:14
(http://www.hsnovini.com/)

16 партии и коалиции са се регистрирали в РИК, ден преди крайния срок

16 са партиите и коалициите, подали своята документация в РИК, ден преди изтичане на крайния срок за регистрация, съобщиха за Хасково Новини от Районната избирателна комисия.

Днес това са направили 15 партии и коалиции, сред които “Коалиция за България”, “Националната демократическа пария”, ПП “Лидер”, “Партията на Българската левица”, ПП “Демократична алтернатива за национално обединение”, ПП “Партия на българските жени”, партията на Меглена Кунева “Движение България на гражданите”, ПП “Национален фронт за спасение на България”, ПП Либерален алианс”. В ранния следобед това направиха и от ПП “Национално патриотично обединение”. До края на днешния работен ден регистрация в РИК направиха и  още 5 партии.

Както вече Ви съобщихме, първи в Районната избирателна комисия документи за регистрация за изборите подадоха от ГЕРБ на 3- ти април. Утре е последния срок, в който партиите и коалициите трябва да представят пред комисията своята документация. Очакванията са в събота това да направят “ДПС”, “Атака” и “Демократи за силна България”.

 

Хасково Новини

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване