04/05/13 12:46
(http://www.hsnovini.com/)

“Левски” поведе с 1:0 на “Хасково 2012″. Реваншът в зала “Дружба” е в неделя

Снимка: архив

БК „Хасково 2012” допусна загуба като гост в първия плейоф срещу „Левски” със 77:67. Във вчерашния мач, игран в тренировъчната зала на „Арена Армеец”, столичанки взеха победата след много силна трета част.

С победата в първия мач от четвъртфиналната серия в НБЛ- Жени “Левски” поведе с 1:0 победи. Въпреки загубата хасковлийки имат шанс да продължат за следващия етап, тъй като се играе до две победи и ако  постигнат успех в домакинския си двубой ще се играе трети решителен мач.

Срещата в София започна равностойно, но след серия от последователни точки отборът на “Хасково 2012″ дръпна в резултата и взе първата част при 23:16 точки. През втората четвърт гостите запазиха преднината си, като на моменти тя достигаше двуцифрено число, а на почивката отново бе 7 точки.

След паузата баскетболистките на “Левски” заиграха по- концентрирано и резултата не закъсня. В рамките на третата четвърт отборът на Стефан Михайлов успя да изравни, а след добра серия от последователни точки на Христина Иванова столичанки поведоха на “Хасково 2012”. Въпреки, че и последната част бе за Хасково, отборът не успя да постигне победата.

За “Хасково 2012″ най-резултатни с по 17 точки бяха Амра Мехмедич и Николина Николич, а с 14 точки се включи Анита Тейлане.

С победата “Левски” поведе с 1:0 в двубоите от четвъртфиналните сблъсъци. От ръководството на „Хасково 2012” отправиха апел към своята публика в неделния реванш отново да ги подкрепи и да бъде 6- ти играч, както при всеки домакински мач.

Реваншът е на 7- ми април от 19:00 часа, в зала „Дружба”. При положение, че хасковлийки победят, решителният трети сблъсък ще бъде на 10- ти април.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване