04/05/13 13:02
(http://www.hsnovini.com/)

“Сблъсъкът на титаните” в неделя на стадион “Хасково”

Снимка: архив

Футболно мега- дерби очаква хасковлии в неделя от 17:00 часа на градския стадион. В среща от 24- ти кръг на В Югоизточна група се срещат първия и втория във временното класиране “Ботев” Гълъбово и домакина  “Хасково 2009″.

“В неделния следобед Хасково ще бъде домакин на зрелищен футболен сблъсък”, това обещаха от ръководството на местния клуб. Очакванията са да стане истнско дерби, на каквото са способни отборите на “Хасково 2009″ и “Ботев” Гълъбово. Зарядът е още по- голям, след като гълъбовци изместиха от върха в предния кръг домакините и са с 50 срещу 49 точки за хасковлии. Още повече тимът, който ще бъде воден от играещия треньор Кирчо Крумов има да си връща за загубата в 7- ми я кръг с 1:0.

От ръководството на “Хасково 2009″ очакват по време на срещата да няма напрежение заради промените на треньорския пост. “Въпреки последните рокади тима е в добро състояние и се очаква добра игра”, коментира за Хасково Новини членът на УС Хакиф Хабил.

От отборът се надяват публиката отново да подкрепи любимците си. Най- вероятно за срещата ще има и фенове от Гълъбово.

Във временното класиране “Ботев” e с 50 точки, следван от Хасково”2009″ с 49 . Трети и четвърти с по 45 точки са “Верея” Стара Загора и “Асеновец”

От останалите отбори от областта “Свиленград” посреща “Розова долина”   Казанлък, а “Хеброс” и “Димитровград” гостуват съответно на “Несебър” и “Брестник”.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване