04/06/13 10:15
(http://www.klassa.bg/)

Темида празнува една година в ефир

Предаването за цената на правосъдието с автор Димитър Абрашев ще изненада зрителите на Bulgaria On Air с едночасов лайф.
„Темида“ стартира вторият си телевизионен сезон с нов графичен дизайн.
Тази неделя в 9:30 часа предаването ще отбележи първата си успешна година в ефира на телевизия и радио Bulgaria On Air с едночасово коментарно студио. Димитър Абрашев е поканил за събеседници участниците от първото излъчено предаване.
Албена Комитова и Севдалина Александрова ще „пресметнат“ колко икономиса на бизнеса и хората медиацията. Ще кажат и възможно ли е изплащането на дълговете , натрупани от сметки да бъде договорено извън съда.
Очакванията за изборите и каква цена ще платят избирателите са другата основна тема в предаването. По тази тема препоръки към ЦИК ще отправи Антоанета Цонева от Института за развитие на публичната среда.
В края на специалното студио гост ще бъде Калин Калпакчиев, член на Висшия съдебен съвет. Водещият на предаването ще говори с него по въпросите за съдебната реформа и мит ли е тя в България? Защо Брюксел ни отправя препоръки за промени и настоява за повече прозрачност, а доминиращото мнение в обществото е, че съдът е корумпиран?
Димитър Абрашев ще сподели подробности за успехите и предизвикателствата над предаването „Темида“ пред водещата на „Медиите ON AIR“ Доника Ризова. Интервюто ще бъде излъчено в събота от 11.00 часа по телевизия и радио Bulgaria On Air.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване