04/08/13 09:30
(http://news.zapernik.com/)

Кметът на Перник Р. Янакиева: 237 общини в страната генерират приходи под 300 лева, а вероятно има и такива, в които те са под 50

Членовете на Управителния съвет на Националното сдружение на общините ще искат спешна среща с президента Росен Плевнелиев заради писмо, изпратено да кметовете от министъра на финансите в служебното правителство Калин Христов, стана ясно на заседанието на ръководството на структурата, проведено в Перник.

Повече от десет години в България само се говори за децентрализация,а тенденцият е в обратна посока, заяви кметът на община Перник Росица Янакиева на заседанието на Управителния съвет на Националното сдружение на общините, което бе проведено в петък в Двореца на културата. Такова становище изразиха и колегите й, участвали във форума.

Ръководството на сдружението и кметовете на общини се обединиха около категоричното искане да се премине към действителна...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване