04/09/13 10:50
(http://www.hsnovini.com/)

На “Капитан Андреево” конфискуваха хероин за над 250 000 лева

Хероин за четвърт милион лева е бил открит от служителите на МП Капитан Андреево при проверка на български гражданин, информираха от Агенция Митници.

Част от количеството хероин, оценено на малко над 250 000 лева, служителите на митницата са открили в джобовете на българина.
Трафикантът, който е бил придружен от друг свой сънародник, е пътувал с лек автомобил от Турция за България. По метода „анализ на риска” на митническия пункт колата им е била селектирана за щателна проверка. При нея  митничарите не са открили нарушения. При последвалия личен преглед на пътниците обаче, в джобовете на един от пътуващите българи митническите служители са открили два пакета с хероин. Други два пакета от наркотика са открити в мъжката му чантичка, информираха от от агенцията. Общото тегло на открития наркотик се равнява на 2,060 кг.. По цени на съдопроизводство стойността на количеството отговаря на над 257 000 лв.
За нарушението са били информирани Окръжна прокуратура Хасково и органите на МВР, информират още от Агенция Митници.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване